Opdrachtgevers

MIJN OPDRACHTGEVERS


Ik werk voor alle branches, zowel in de profit- als in de non-profitsector. En of je nu inspectieleider bij een BRZO+-bedrijf bent of leerkracht op een basisschool; ik ga graag met je aan de slag. Hieronder een selectie van mijn opdrachtgevers, gerangschikt naar onderwerp:

VEILIGHEID


Inmiddels heb ik veel ervaring met veiligheidstrainingen in bijvoorbeeld de (zware) industrie. Ga er maar aan staan; er wordt gezegd dat veiligheid boven alles gaat, maar intussen voel je ook de druk van het moeten produceren. Even het werk onderbreken, loopt al gauw stevig in de papieren... En hoe geef je eigenlijk feedback aan iemand die zijn sporen ruimschoots verdiend heeft binnen het bedrijf?


LEIDERSCHAP


Er zijn natuurlijk oneindig veel modellen en theorieën over wat een goede leider (m/v) nou werkelijk kenmerkt. Maar alle gepubliceerde onderzoeken en boeken hebben weinig waarde wanneer je er in de praktijk geen gevolg aan geeft. Als acteur in leiderschapstrainingen help ik je de persoonlijke verbinding leggen tussen de mooi geabstraheerde thematiek en de vaak wat weerbarstiger praktijk.


COMMUNICATIE


Eigenlijk is zo'n beetje álles communicatie, dus het lijkt wat overbodig om dit als apart onderwerp te noemen. Toch is het soms handig om even een specifiek onderdeel van onze communicatie onder de loep te nemen. Wil je dat je medewerkers getraind worden in Motiverende Gespreksvoering? Zoek je naar handvatten om de angel uit een vervelend gesprek te halen? Loop je steeds weer tegen hetzelfde lastige gedrag van klanten aan? Ik lever het gedrag en help je erop te reflecteren en ermee te oefenen.


Over mijn acteren


"Zijn spel als trainingsacteur is geloofwaardig in iedere rol, maar ook in een live businesscase. Daan daagt iedere deelnemer uit om te experimenteren en om met hun eigen ontwikkelpunten aan de slag te gaan. Dit doet hij op een hele toegankelijke manier met veel passie en humor. Deelnemers voelen zich snel op hun gemak bij hem. In zijn feedback is hij puntig en duidelijk. Naar de deelnemers, maar ook naar mij. Als trainer kan ik heel gemakkelijk met hem schakelen."-Natasja Arts vd Zanden-

Over mijn trainen


"Daan neemt als trainer het beginpunt bij jou als mentor. Hij kijkt met je mee naar wie je bent en geeft je vandaaruit aanknopingspunten voor een nieuwe stap of nieuwe inzichten. Hij doet dat op een persoonlijke en integere manier. Dat maakt dat ik me gezien voel en met vertrouwen nadenk over mijn ontwikkeling als mentor."
-Annemarie Haak-


Over mijn coachen


“Het was fijn om te ervaren dat Daan zorgvuldig naar mij luisterde, prikkelende vragen wist te stellen, structuur in mijn gedachtenchaos kon aanbrengen, relativeerde met de nodige humor, mij op de juiste momenten een spiegel wist voor te houden, mij inzicht gaf in mijn kwaliteiten en valkuilen, dat hij op gelijkwaardige basis de gesprekken in ging en dat hij ook open was over zijn eigen leven.”

-Marije van Riet-

IK WERK O.A. GRAAG SAMEN MET: